Uploaded image for project: 'ONOS'
  1. ONOS
  2. ONOS-3453

Bundles not loaded in all nodes in a cluster

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.4.0
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      seems to be broken somewhere between the following commits:
      faa2c4ba466f8c78ed8505b934cabf8c16986675 (working)
      6a4b39d514b652bce2c3f5006b47722dbd9b630a (not working any more)

    • Story Points:
      3
    • Epic Link:
    • Sprint:
      Emu Sprint 4 (11/23-12/18)

      Description

      All perf tests using null providers failed to scale from 1 to 3 nodes. At 1 node, tests are working, but when scale to 3 nodes, test would fail to configure onos. Upon, looking into the logs while cluster is running, we see that some nodes does not have org.onosproject.null bundle installed, while other(s) has even thought "apps -s -a" shows the app is active.

      There is no apparent onos log msg showing the node not installed having any errors.

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            • Assignee:
              suibin suibin
              Reporter:
              suibin suibin
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: