Uploaded image for project: 'ONOS'
  1. ONOS
  2. ONOS-606

ClassNotFound exception when deploying ONOS with onos-test command

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: 1.0.0, 1.0.1
    • Fix Version/s: 1.1.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      every deployment

    • Epic Link:
    • Sprint:
      Blackbird Sprint 2 (Jan 5-16), Blackbird Sprint 3 (jan19-30)

      Description

      When deploying ONOS on a remote cell, every time, after typing onos-test, I see the following exception coming out. It seems it doesn't affect the behavior of ONOS, but it's always an exception and it's annoying...

      2015-01-12 11:01:34,862 | WARN | FelixStartLevel | OSGiScriptEngineManager | 52 - com.hazelcast - 3.3.2 | Found ScriptEngineFactory candidate for com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngineFactory, but cannot load class! -> java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.script.javascript.RhinoScriptEngineFactory not found by com.hazelcast [52]

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            tom Thomas Vachuska
            Reporter:
            luca Luca Prete
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: